servicesh1

Nieuwe kleuradviseur: Rowan Bernaert

We krijgen steeds meer vragen van klanten naar professioneel kleuradvies en daarom is Rowan Bernaert vanaf januari 2013 fulltime onze kleuradviseur van dienst. Uit haar vorige functie als winkelbediende in Paintfactory neemt ze ook een grote bagage technische productkennis mee, zodat ze naast kleuradvies ook meteen de juiste producten kan voorstellen.

Rowan is al sinds haar jeugd heel erg geïnteresseerd in kleur en interieur. Ze volgde een aantal specifieke opleidingen tot kleuradviseur en kan je dus voortaan met raad en daad bijstaan in de kleurkeuze voor elk project.

“Kleuren heb ik altijd al gezien als een vorm van expressie. Als ik door een woning loop, kan ik onmiddellijk inschatten hoe de bewoners zijn en wat ze graag zien. Zo kan ik meteen al een heleboel kleuren uitsluiten en op die basis verder werken. Als ik kleuren bekijk, ga ik er niet van uit dat een kleur bijvoorbeeld ‘gewoon’ beige is, maar ik probeer het te ontleden in verschillende tinten die samen een geheel vormen. Zo kan je heel exact uitmaken welke andere kleuren erbij passen”, aldus de nieuwe kleuradviseur Rowan.”

U kan dus als professioneel schilder beroep doen op het kleuradvies van Rowan. Zij heeft allerhande kleurenwaaiers mee, alsook staalmateriaal van behang, Orac profielen en dergelijke.

De prijs voor een volledig interieur bedraagt 125 euro (incl BTW), voor maximum 2 ruimtes 60 euro (incl BTW) en voor een geveladvies 60 euro (incl BTW).

 

Meer info over kleur