Maxar Coatings is het professionele verfmerk, ontwikkeld door BEVEPE uit Brugge.

BEVEPE is al meer dan 65 jaar actief op de verfmarkt. Bij de stichting in 1946 was de hoofdactiviteit de distributie van chemicaliën, maar in de jaren 50 werd de beslissing genomen door de stichters Beke en Van Poucke om zelf verf te gaan produceren voor de professional en de doe-het-zelver. In 1960 besloot Roger Van Poucke om het bedrijf volledig over te nemen en meteen ook te verhuizen naar de Nijverheidstraat in Brugge.

“’t Verffabriekske” werd algauw een vaste waarde in de regio, gekend als specialist in gebouwenverven en industriële coatings. In 1990 vond er nog een verhuis plaatst naar het industriegebied ‘De Blauwe Toren’ in de Monnikenwerve. Ondertussen is Bevepe in handen van de derde generatie, Yves Op de Beeck, die de firma overnam van zijn moeder, Viviane Van Poucke.

In onze productievestiging in Brugge verkopen we onze producten aan professionele, particuliere en industriële klanten. BEVEPE is industrieel, sympathiek en no-nonsense en dit willen we zo houden. We willen onze klanten nog sterker binden door continue vernieuwing van verven die kwalitatiever, beter verwerkbaar en vooral het milieu zo min mogelijk belasten. Daarnaast willen wij onze klanten blijven verwennen met een uitgebreid kleurenaanbod, deskundig advies en nieuwe technologieën.

Om beter in te spelen en te anticiperen op bestaande en nieuwe behoeften van onze klanten zijn we in 2009 gestart met het winkelconcept PAINTFACTORY in Gent. Ondertussen hebben we ook al een winkel in Wommelgem en wordt binnenkort de vestiging in Brugge omgetoverd in het nieuwe concept. Klanten kiezen vandaag in de eerste plaats kleur en beleving. Daarom bestaan onze nieuwe winkels uit voornamelijk showroom met presentatiewanden vol met kleur, leuke ideeën en uiteenlopende smaken.

Onze professionele klanten hadden ook extra behoeften met betrekking tot kwaliteit, verwerkbaarheid,… Speciaal voor hen hebben we onze nieuwe lijn ‘MAXAR coatings’ gelanceerd. Deze professionele verflijn biedt een antwoord op alle specifieke verwachtingen van de professionele schilder. Deze producten kunnen enkel gekocht worden in onze drie vestigingen en via de professionele webshop op deze site.

Voor ons moet de boodschap ook duidelijk blijven: Koop kwalitatieve producten rechtstreeks aan interessante fabrieksprijzen! Wij hebben als producent een ruim assortiment, alle know-how en geven u deskundig advies bij elke vraag.

Tot binnenkort!